Skip to main content

A Denver a seattle-i szombat estéken fellép, hogy mi lehet az egyik hónap egyik legtétesebb meccse a vadonatúj Broncos QB Russell Wilson Seattle-be való visszatérésében. A Los angeles Chargers-szel ellentétben a vadonatúj Tennessee Titans egykor megnyerte a Day dos-okat, de minden bizonnyal a nyolc közösség egyikét próbálja ki, ennek ellenére a 2023-as hagyatékkal ellentétben kiváló 2-0-s listát mutat. A legújabb Titans azért szerepel a listán, mert a jó három lépés.5 -pont alulmarad, amikor megnézik Clevelandet belül Néhány napos harmadik lépés. A friss Tampa Bay Buccaneers nagyszerű 2-0-s ellenőrzőlistát adott ki néhány meccs eredményeként, és mindkét meccsen megvédheti az új hagyatékot. Az új Bucsot a fél tucat részből álló hazai esélytelenség részletezi, miután a vadonatúj Philadelphia Eagles-t szolgálják ki a harmadik nap során. A vadonatúj York Beasts még az Arizona Cardinals melletti néhány nap 2-n belüli jelentős győzelme ellenére sem biztosította a mennyiséget az első pár meccsén sem.

  • Amíg Ön számos fantasztikus sportfogadó közül válogathat, hogy a hétvégi NFL-játékok birtokába jusson, fontos, hogy megtalálja a legjobb lehetőségeket.
  • Rengeteg szimuláció végrehajtásával és részletes vizsgálattal előrejelzéseket generálnak, amelyek segítségével alaposan megbecsülheti a játék legvalószínűbb következményeit.
  • De nem, az előnyök szerencsejátéka itt a teljes játékhelyeken volt.
  • “Véleményem szerint a vadonatúj Dolphins ma megdöbbentett néhány embert, akiknél Tua Tagovailoa felülmúlja Justin Herbertet és a Chargerst is” – mondta Michaelson.

Nyilvánvaló, hogy az emberek valójában pontosan azt vásárolják meg, amit a Titánok kínálnak, amelyek Ryan Tannehillt kapnak a hívó jel miatt. A friss Saints ugyanakkor visszaesett a jobbról jobbra tartó győzelmektől az NFC déli riválisai felett, mert határozottan szörnyű veszteségeket szenvedett el Atlanta ellen. Drew Brees biztosította az új New orleans-i szenteket, hogy segítsenek nyerni a Bucs és a Panthers mellett, ahol a fent említettek, ahol a Superdome alatt teljes keserűség, hogy a számítógépek nyereményén belül megkötötték. A legújabb Falcons folytatta, hogy csalódást okozzon egy új NFC Southern Area ellenfelének a következő héten, amikor legyőzték Carolinát. A vadonatúj felnik ismét kibontva jelentek meg a szabálytalan Tampa Bay Buccaneers ellen a tizenkettedik hónapban. Melyik javaslat a legnépszerűbb, amikor a Very Pan körbefordul.

Las vegas Raiders a Baltimore Ravens Chance és Ön előrejelzések idején, hónap dos.: pinnacle promóciós kód

Pontosan melyek azok az NFL-válogatások, amelyeket teljes magabiztossággal építhetsz, és meg is fogod tenni, és ez a Very Pan versenyző keményen bukik? A 2023-as NFL-szezon cuatro hónapja csütörtök este kezdődik, mivel a Detroit Lions megegyezett Jordan Like-kal és a környezetbarát Bay Packersszel. A friss hétvégi lap 14 meccset hoz, mint a legelső meccset a friss NFL nemzetközi kiállításról, ha az Atlanta Falcons megbirkózik a friss Jacksonville Jaguarsszal a londoni Wembley Stadionból.

Hogyan játszhatok nyereményeket az Nfl-en?

pinnacle promóciós kód

A vadonatúj Broncos már elég időteszten vett Very Pan versenyzőt, miután Secure-t vagy Teddy Bridgewatert kapott a QB pinnacle promóciós kód -ben. Valószínűleg ők váltják Wilsont, és most a 7. számú csapat az Awesome Pan határidős fórumán a +1600-ban. A Sziklás-hegység szentélyével kapcsolatos kritérium nem olyan magas, mivel a Peyton Manning valójában alacsonyabb, mint a szív- és érrendszer. Egy holtszezon után Aaron Rodgers visszatért a legújabb Packershez, és a csapat megszerezte a friss nullát. 1 mag az NFC-től a második szezonra a jó sorban.

Eagles összehasonlítva a Patriots esélyekkel

A friss Texans egy hosszabb hónap után érkezik az Indianapolis Colts elleni kiváló csütörtök esti labdarúgó-győzelem után. A magabiztos eredménnyel a friss AFC Southern élén áll. Habár nem, próbálja meg egy kemény kérdéssel leküzdeni a Patriotsot, amit O’Brien még megtett pályafutása során a texaiakkal. Anthony Lynn első oldala a közelmúltban a mexikóvárosi Chiefs kezébe került, így a nyereség kiesése egyértelműen a 2. egyenes veszteséget jegyezte meg, az utolsó hét online játékban pedig az 5. helyen állhat.A vadonatúj Broncos eközben a következő soron következő vereséget szenvedte a 12. napon a Buffalóban. A legújabb La Rams tulajdonképpen az NFC nagyszerű rájátszásának helyettesítő karakterét rontja, mert a Friday Night Sports Baltimore Ravens elleni veresége után 6-5 SU ellenőrzőlistára csúszott. A jelenlegi állás szerint egy csoda kellett ahhoz, hogy ma megjelenjen a szezon után.

Szakértői sportesemények lehetősége távol a FanDuel Sportsbooktól, időnként újjáéledjen, így a téma változni fog, a kellékekkel együtt, és élőben is játszhat. Vegas jellemzői, miközben a -3 és a you can -dos.5 között váltott sokszor. Ez egy néhány eszköz, hogy érezd jól magad egy karcsú, a vadonatúj Raiders, a 54%-os bérletek / 56% a pénz.

Nfl Néhány nap az első lépés esély: Spreads, Moneylines & Totals minden játékhoz

A vadonatúj Jets offense a legnagyobb, ami nem ismert ebben az online játékban, mivel a szerencsejátékosok viseletében nem szerepel az Aaron Rodgers játékok mintája, amelyet figyelembe kell venni. Seattle több mint hajlandó együtt dolgozni vele, ahol Geno Smith kevesebb, mint középen. Egy évvel azután, hogy az új liga összesített passzolóinak jobb teljesítményarányát sikerült elérni (69.8%), akkor lesz egy ötös premierje, aki hármasban lesz a szakmádban, és a D.K. Metcalf, Tyler Lockett és a kezdő alapozó Jaxon Smith-Njigba. Utóbbi az elmúlt napon egy aktuális kézműtéten esett át, de úgy tűnik, hajlandó játszani a nyitást illetően.